Infobip_duguljasti

PULSKI MOŽEMO! SAZVAO KONFERENCIJU ZA NOVINARE

HDZ-ov direktor Pula parkinga tužio Dušicu Radojčić: "Očekujem od gradonačelnika da mu naloži da ju odbaci"

Gradonačelnik Zoričić jedini je član Skupštine Pula parkinga, pa se postavlja pitanje  je li znao i složio se s tužbom. Pretpostavlja se da je gradonačelnik to znao s obzirom da Bojanić tužbu najavio na sjednici Gradskog vijeća. Stoga se takvo postupanje može protumačiti i kao instrument pritiska na glavnog političkog oponenta gradonačelniku Zoričiću, Možemo! i mene, istaknula je Radojčić

KNJIGA I ISPITA NEMA, ALI OCJENA IMA

U ISTRU STIŽE PREDMET 'ŠKOLA I ZAJEDNICA' (ŠiZ) Boris Jokić: "Od ponedjeljka će više od 150 učenika u 11 istarskih srednjih škola ŠIZ-iti sa 17 nastavnika"

Radi se o ludoj, ludoj super stvari. Najtoplija je preporuka učenicima da upišu ŠiZ. Imat će ocjene, ali ih nitko neće ispitivati. Imat će mogućnost vidjeti najrazličitija mjesta, imat će mogućnost razgovarati s ljudima s kojima inače u školi ne mogu i, što je najvažnije, imat će mogućnost spojiti se s drugima na dobrobit ovog prekrasnog dijelu Hrvatske, rekao je Jokić, predstavljajući predmet

OPTIKA_NOVI_AKCIJA
KLOBASICA LJETO 350X250
AAAHABDUCONOVINOVI
KLOBASICA 728X90 RUJAN

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.