Infobip_duguljasti

ŠTO NAS SVE TRUJE?

(VIDEO) Vanda Janko, magistra farmacije iz Pule: "Pomažem obiteljima otkriti kako su okolišni toksini povezani s njihovim bolestima i kako da ih se riješe"

Fascinirana je, kako priznaje, domino efektom između naših svakodnevnih izbora i kako oni utječu na zdravlje te kako to promijeniti. To je znanje prvo iskušala na samoj sebi i svojoj borbi sa seboreičnim dermatitisom kojeg je uspjela staviti pod kontrolu, što joj je dokazalo da svaki problem ima i svoje rješenje. Samo do njega treba doći * Janko s našim čitateljima dijeli i jednostavan recept za prirodni antibiotik koji će ih čuvati od nadolazećih viroza

POPLAVE U ČEŠKOJ, OLUJE I SNIJEG U AUSTRIJI

KATASTROFE ZBOG NEVREMENA: Petero poginulih u Rumunjskoj, u Poljskoj probijena brana, jedna se osoba utopila

U selu Slobozia Conachi u Rumunjskoj poplavljeno je sedam stotina kuća, a gradonačelnik Emil Dragomir rekao je u intervjuu za lokalnu televiziju da se radi o „katastrofi iznimnih razmjera" * Lokalne vlasti iz Donje Šleske u Poljskoj priopćile su da je probijena brana u mjestu Międzygórze. Regionalne vlasti opisale su situaciju kritičnom, zbog čega su evakuirana sela u nižim krajevima

AAAHABDUCONOVINOVI
VISUALIA 2024
OPTIKADANOVINOVI
PULAMARATHONN
OPTIKADUGINATAŠA
MONARHIJA VEĆI

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.