Infobip_duguljasti
Oglas

PROMO

Magnus Warrén iz švedskog SHM-a: "Izgradite međunarodnu školu u Istri i ubrzo možete očekivati doseljavanje mladih obitelji iz Švedske"

"Ne možete ni zamisliti koja je privilegija imati pitku vodu iz slavine. To je u Španjolskoj nezamislivo", kaže nam direktor velike skandinavske tvrtke za posredovanje u prodaji nekretnina SHM koja, osim kupaca, u Istru dovodi i švedski poslovni stil, za što je potrebno puno prilagodbe - školovanje za agenta nekretninama u Švedskoj podrazumijeva tri godine visokog obrazovanja * "Cijene u Hrvatskoj su visoke, ali vjerujem da će pasti. Već smo to vidjeli u Grčkoj nakon uvođenja eura", veli Warrén

proteklih se tjedana činio u dobroj formi

Papa Franjo u kratkom posjetu Trstu

Papa Franjo stigao je u nedjelju u Trst u višesatni posjet tijekom kojeg će se susresti s migrantima i predvoditi misu na otvorenom

LAF ALEJANDRO 350 X 250 NOVI
FESTIVAL_PAŠTE_ŽMINJ 350X250
abduco
tinjan_pršuti_manjipraviformat
Pola film festival square
CIRKOVAL FAŽANA DUGI
PAŠTA_ŽMINJ_DUGI

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.