Infobip_duguljasti

OKRUGLI STOL O ULOZI DRUŠTAVA ARHITEKATA

Breda Bizjak: "Ono što nas žulja jednostavno moramo izbaciti iz sebe, inače ćemo oboljeti"

"Budući da su generacije arhitekata učene da iscrtavaju ono što im se zada po projektnom zadatku i da zapravo ne smiju imati svoje mišljenje, za očekivati je da većina arhitekata i dalje tako postupa. No nove generacije arhitekata se ne susprežu izjasniti se o nekim pitanjima. Tako je bilo i u mom mandatu i nije mi žao za ništa, ali da je bilo neugodnih situacija, bilo je, a vjerojatno će ih još biti. No, za to smo se školovali, to nas zanima, zanima nas napredak zajednice, zanima nas napredak arhitekture", kazala je donedavna predsjednica Društva arhitekata Istre * Bilo bi nekako anticivilizacijski nemati društva arhitekata", rekla je Mia Roth Čerina, predsjednica Udruženja hrvatskih arhitekata

DIVINAUTRKA
AAAHABDUCONOVINOVI
DANI_GLJIVA BRTONIGLA
OPTIKA_NOVI_AKCIJA
DIVINA VELIKI
INK ULAZNICE POPUST

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.