Infobip_duguljasti

NJIH DVIJE SU JEDNOSTAVNO - ODLIČAN TIM

'MEDIJSKI SOKRAT' BARBANSKIM UČITELJICAMA Danijela Grgorinić i Marina Kolić nagrađene za originalni projekt „Kroz književni svijet u sigurniji Internet"

Jedna je knjižničarka, a druga profesorica informatike i spojile su u jednu cjelinu dvije oblasti koje se rijetko kada percipiraju kao srodne - književnost i informatiku - pronašavši idealno mjesto na kojem se preklapaju i otvaraju prostor prevenciji cyberbullyinga i podučavanju medijskoj pismenosti. U maloj sredini to i nije tako lako, kažu. Tamo nema velikih školskih aktiva profesora istih predmeta niti paralelnih projekata - sve je na njih dvije. Zato i jeste važno, vele, što se odlično slažu

DANIORADEMANJIII
AAAHABDUCONOVINOVI
DOBRILIJADA
DANI_GLJIVA BRTONIGLA
INK ULAZNICE POPUST
DANIORADEIKALAMARA

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.